top of page

Grupo Mundo LEO

Público·77 membros

nerite5815nerite5815
nerite5815

Bu gün sizə bir sualla müraciət edirəm ki, bu sual

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Bu gün sizə bir sualla müraciət edirəm ki, bu sual məni uzun müddətdir düşündürür. Mən müxtəlif onlayn xidmətlərdə olmuşam və fərq etmişəm ki, bəzi platformalar istifadəçi məlumatlarının qorunmasına o qədər səthi yanaşır ki, bu, ciddi narahatlıq doğurur. Məsələn, şifrə yeniləmə prosesi, iki faktorlu autentifikasiya kimi təhlükəsizlik tədbirləri ya tamamilə yoxdur, ya da çox zəifdir. Halbuki, müasir internet mühitində təhlükəsizlik hər şeydən önəmlidir. Mən məlumatlarımın təhlükəsizliyinə zəmanət verən, bu sahədə müasir standartlara cavab verən platformalar axtarıram. Azərbaycanda bu cür yüksək təhlükəsizlik tədbirləri tətbiq edən platformalar hansılardır? Öz müşahidələrinizi bölüşsəniz, çox minnətdar olaram.

11 visualizações

Keçən həftə bir dostumla kafedə oturmuşduq. Söhbət zamanı o, son zamanlar çox vaxt keçirdiyi bir onlayn məkandan danışmağa başladı. Onun sözləri məni o qədər maraqlandırdı ki, ünvanı soruşdum. O da mənə ünvanını verdi. Həmin gün evə qayıdıb dərhal bu ünvanı açdım. Və gördüklərim məni təəccübləndirdi. Bu platforma həqiqətən də dostumun dediyi kimi maraqlı imiş. İlk baxışda onun rahat quruluşu diqqətimi çəkdi. Sonra isə məzmununa daldım və saatlarla orada qaldım. Bu platformanın ən böyük üstünlüyü onun çox yönlü olmasıdır. Burada həm əylənə, həm öyrənə, həm də sadəcə vaxt keçirə bilərsən. Mən bu platformanı müxtəlif açılardan araşdırdım və hər dəfə yeni bir maraqlı tərəfini kəşf etdim. Bu, mənim üçün əsl tapıntı oldu. İndi mən bu platformanı həftədə bir neçə dəfə ziyarət edirəm. Dostuma bu gözəl kəşf üçün minnətdaram.

membros

• Billie Nikelson
    Billie Nikelson
  • Anna Favorskaya
    Anna Favorskaya
  • Oleksiy Nikitin
    Oleksiy Nikitin
  • Marina Tkachuk
    Marina Tkachuk
  • sebil66921sebil66921
    sebil66921
bottom of page